Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obyvatelia Nemšovej žijú v strachu: Z balkóna po nich strieľa muž, tu je dôvod!

Na obrázku je miestny podnik, hore je postrelený Ján, pod ním majiteľ baru Andrej Zobraziť galériu (2)
Na obrázku je miestny podnik, hore je postrelený Ján, pod ním majiteľ baru Andrej (Zdroj: foto: tv joj)

NEMŠOVÁ - Obyvatelia Nemšovej žijú v obavách. Strach im naháňa muž, ktorý strieľa z terasy rodinného domu na oproti stojaci bar. Desivým spôsobom chce dosiahnuť, aby podnik zavreli. Ján to schytal, takmer prišiel o oko.

Neznámy strelec, ktorý naháňa strach obyvateľom Nemšovej, zasiahol jedného muža tesne pri oku. Ján skončil v nemocnici, kde mu museli náboj vyberať. "Urobili sme si potrebu a zrazu začal strieľať. Najskôr dvakrát do trávy a potom som ja zakričal. Trafil ma," opísal situáciu postrelený Ján pre televíziu Joj.

Podľa očitých svedkov páchateľ strieľa z terasy rodinného domu, prípadom sa už zaoberá polícia. "Doposiaľ nezistený páchateľ vystrelil na poškodeného zo vzduchovej pištole doposiaľ nezistenej značky," potvrdila hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Dom, z ktorého páchateľ strieľa. Stojí oproti podniku.
Zobraziť galériu (2)
Dom, z ktorého páchateľ strieľa. Stojí oproti podniku.  (Zdroj: foto: tv joj)

Nahnevaný majiteľ baru Andrej Gabriš rozhorčene dodal, že incident sa nestal prvýkrát. Podľa neho strelec útočil už po štvrtýkrát. Myslí si, že má vzduchovku špeciálne upravenú. 

Podľa miestnych muž útočí na zákazníkov často, pretože chce, aby majiteľ podnik zatvoril. "Mám obavy. Nie je to príjemné, keď vás niekto stále kameruje, mám tri malé deti a bojím sa, aby mi z detí nespravil mrzáka," hovorí vystrašený majiteľ a dodáva: "Bojíme sa. Nikto nevie, čo sa stane. Niektorí hovoria, že si kúpia nepriestrelné vesty." 

Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin výtržníctva a ublíženia na zdraví. Ak páchateľovi vinu dokážu, hrozia mu až tri roky za mrežami.

Viac o téme: BarZbraňPodnikBytovkaStrelecNemšová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu