Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Pomsta za zlé parkovanie: Vodiči pozor, v Bratislave vyčíňa zúrivý majiteľ garáže!

Polícia páchateľa ešte neodhalila. Zobraziť galériu (3)
Polícia páchateľa ešte neodhalila. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Parkovanie je v Bratislave jedným z problémov, ktorý sa už niekoľko rokov mestské časti snažia vyriešiť rôznymi spôsobmi. Na Budovateľskej ulici pri Mlynských Nivách sa jeden zrejme pomstychtivý obyvateľ rozhodol, že problémové parkovanie zúfalých vodičov vyrieši po svojom. Takto agresívne poškodil až dve autá!

Parkovať pred niekoho garážou, i keď tým len komplikujete vjazd a výjazd, určite nie je dobrý nápad. V tom najlepšom prípade si len niekto sťažka povzdychne alebo vám zdvihne stierač, v tom horšom oškrie celé auto kľúčom. Rozrezanie pneumatík alebo rozbitie čelného skla je však naozaj cez čiaru.

Polícia páchateľa ešte neodhalila.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Istý zúrivý neznámy sa musel pri pohľade na modrého a bieleho previnilca, ktorí zaparkovali pre vchodmi do garáží, vytočiť dobiela. Len poriadna dávka adrenalínu a určite aj svalová hmota mohli spôsobiť takúto škodu. Obrovský kameň v prednom skle majiteľa určite nepotešil. Vodiča bieleho auta zase hneď zrána určite nepotešila rozrezaná pneumatika.

Táto fotografia koluje sociálnymi sieťami, jeden z komentátorov priznal, že jemu sa na Budovateľskej ulici stala podobná, aj keď finančne menej náročná galiba: „Oh, áno, tam som si raz našiel odkaz za stieračom a druhý deň odtrhnuté ŠPZ.“ S určitosťou sa dá povedať, že išlo o pochybenie z oboch strán. Na dotyčnej ulici je dovolený vjazd len dopravnej obsluhe, nesmie sa tam parkovať. 

Polícia páchateľa ešte neodhalila.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Avšak poškodzovanie cudzej veci je trestný čin. Opýtali sme sa polície na detaily, prípad evidujú: "Vo Vami uvedenom prípade evidujeme na príslušnom útvare v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II oznámenie o poškodení čelného skla osobného motorového vozidla, ku ktorému došlo na Budovateľskej ulici. Uvedenou vecou sa v súčasnosti naďalej zaoberáme a vec evidujeme ako priestupok proti majetku." Páchateľa tak ešte zrejme nemajú.

Viac o téme: PomstaZlé parkovaniePolícia SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu