Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia v Piešťanoch: Dominika (†14) si strelila do hlavy, na mieste zomrela!

V tomto dome sa mala odohrať tragédia
V tomto dome sa mala odohrať tragédia (Zdroj: Foto: Google maps)

PIEŠŤANY - Tragédia sa stala dnes pred desiatou hodinou v Piešťanoch. Len 14-ročná školáčka si vzala zbraň a strelila si do hlavy. Zraneniam, žiaľ, podľahla.

Dominike sa dnes začali jarné prázdniny. Rodina, priatelia, ale aj známi sú z desivého skutku mladej školáčky otrasení. Nedokážu sa z udalosti spamätať. "Prepáčte, ale nebudeme sa k celej situácii vyjadrovať," povedala nám babka dievčaťa so stiahnutým hlasom.

V pondelok dopoludnia našiel svoju dcéru s poranenou hlavou otec. Okamžite zalarmoval políciu a záchranárov. "Môžem potvrdiť, že polícia bola privolaná k usmrtenej 14-ročnej dievčine v Piešťanoch," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.

Po nešťastí dorazili na miesto do pár minút od ohlásenia aj záchranári. "Žiaľbohu, po príchode sme už mohli skonštatovať len smrť," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Obhliadajúci lekár sa už k smrti vyjadril. "K usmrteniu dievčiny došlo bez cudzieho zavinenia. Polícia bližšie informácie k takýmto prípadom neposkytuje," uzavrela policajná hovorkyňa. Potvrdilo sa tak, že dievčina spáchala samovraždu.

Z dôvodu viacerých nenávistných a s témou nesúvisiach príspevkov sme sa rozhodli diskusiu zrušiť z úcty k pozostalej rodine.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu