Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodinná tragédia v Martine: Exmanžel (†57) dorezal Ivetu (53), potom sa zastrelil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MARTIN - Rodinná tragédia sa stala na sídlisku v Martine. Muž (†57) mal v obchode napadnúť svoju exmanželku. Iveta sa zľakla a utekala do bytu v paneláku. Agresor ju dohonil, podľa všetkého jej spôsobil rezné poranenia a následne spáchal samovraždu.

"V stredu 21. januára krátko po 13-tej hodine sme prijali oznámenie o napadnutí ženy v Martine na sídlisku Ľadoveň. Na miesto bola ihneď vyslaná policajná hliadka, ktorá zistila, že okrem zranenej 53 ročnej ženy sa na mieste nachádza aj mŕtvy 58 ročný muž," potvrdil hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

Podľa našich informácií muž dnes popoludní na Lermontovej ulici v Martine napadol svoju bývalú manželku v obchode. Iveta sa zľakla a s obavami utiekla do bytu. Agresor jej bežal za pätami, v byte na ňu mal zaútočiť nožom. Vydesená a zranená vybehla, ukryla sa u susedov. Muž mal následne vyjsť pred bytovku, kde zbraň otočiť proti sebe a vystrelil. 

Na miesto dorazili privolaní záchranári. U 57-ročného muža skonštatovali smrť. "Ošetrili sme 53-ročnú ženu, ktorá bola pri vedomí. Mala otvorené rany v oblasti hrudníka a rúk. Po prvotnom ošetrení sme ju previezli do nemocnice v Martine," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Polícia je momentálne na mieste a vykonáva prvotné procesné úkony vo veci trestných činov pokusu vraždy, usmrtenia a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. "Z uvedeného dôvodu nie je možné k prípadu poskytnúť viac informácií." doplnil hovorca.

V minulosti sa muž údajne svojej exmanželke viackrát vyhrážal, že ju zabije. Iveta preto na neho podala trestné oznámenie. "Poškodená podala 15.7.2011 na Obvodnom oddelení PZ Martin trestné oznámenie vo veci podozrenie z prečinu nebezpečného vyhrážania. Po preverení bola predmetná vec v zmysle Trestného poriadku odovzdaná 3.8.2011 príslušnému orgánu na prejednanie priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Od podania tohto trestného oznámenia neevidujeme už žiadne oznámenia od poškodenej," dodal Moravčík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu