Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia na poľovačke: Ján (†72) si sadol do auta, zbraň mu prestrelila hlavu!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MALÉ KOSIHY - K obrovskej tragédii došlo dnes okolo obeda v obci Malé Kosihy v okrese Nové Zámky. Ján sa vybral na poľovačku so svojím kamarátom. Keď už chceli odísť, dôchodca si sadol do auta, kde boli dve nezaistené zbrane. Jedna z nich vystrelila a muž utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. Na mieste bol mŕtvy.

Tragédiu pre Topky potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 72-ročný Ján si sadol do auta na sedadlo spolujazdca. Medzi nohy si položil zbraň, tá odrazu vystrelila. "Muž utrpel devastačné poranenie hlavy nezlúčiteľné so životom," uviedla Bruchterová.

V aute boli dve zbrane a obe boli nabité. Podľa polície k nešťastiu došlo kvôli neodbornej manipulácii. Na miesto tragédie dorazili záchranári aj muži zákona. "Poverený policajt začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Nariadená bola súdna pitva, ktorá má zistiť aj prípadné požitie alkoholu," doplnila policajná hovorkyňa.

Ján bol na poľovačke so svojím kamarátom Zoltánom, do lesa odišli skoro ráno. Nikto si nedokáže vysvetliť, prečo dlhoroční poľovníci mali zbrane nezaistené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu