Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka našla zabitého muža (†59), zavolala políciu: Jej syn (29) priznal bitku, zavraždil dva psy!

K mŕtvole privolala políciu Dávidova matka
K mŕtvole privolala políciu Dávidova matka (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Hlavným mestom otrisla tragédia. V jednom z bytov v Devínskej Novej Vsi našla v kaluži krvi telo 59-ročného muža matka údajného zabijaka a privolala políciu. Krátko po čine vypátrali muži zákona podozrivého 29-ročného Dávida. Podľa susedov je agresívny alkoholik a násilník. Skončil v rukách polície, stíhajú ho za zabitie.

"Mŕtvym je 59-ročným Bratislavčan. Podľa predbežného vyjadrenia ohliadajúceho lekára na mieste mal mŕtvy muž v dôsledku fyzického útoku ďalšej osoby upadnúť do bezvedomia, z ktorého sa už neprebral," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová.

Zavraždeného muža našli v utorok v byte na siedmom poschodí na ulici Jána Jonáša v Bratislave. Podľa informácií TV Joj v byte žil 29-ročný Dávid. S nebohým mužom sa mal pohádať a potom ho zapichnúť nožom. Po ohavnom čine opustil byt a utekal za svojou matkou do neďalekej reštaurácie. Žene mal povedať, že niekoho zbil. Vydesená matka sa rozhodla, že sa do bytu pôjde pozrieť. Tam ju čakal šok. Našla nehybné telo v kaluži krvi, okamžite zalarmovala políciu. Podľa jej slov bol byt plný krvi.

"Policajti na mieste vykonali potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony. 29-ročného Bratislavčana, ktorého polícia v súčasnosti spája s danou vecou, policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ v Bratislave vypátrali a zaistili v utorok popoludní v jednom z pohostinských zariadení v Devínskej Novej Vsi," doplnila Kurucová. Dávida eskortovali na policajnú stanicu.

Známa firma, postrach susedov

Mladého muža v okolí dobre poznajú. Susedia hovoria, že ich agresívny alkoholik ustavične terorizoval. Tvrdia, že mal v minulosti odrezať hlavu susedovmu ovčiarskemu psovi. Takýmto brutálnym spôsobom zniesol zo sveta aj svojho psa. Obyvatelia čakali, kedy skončí násilník za mrežami. "Sú s ním problémy. On je večne napitý alebo nadrogovaný," povedala suseda pre televíziu a druhá doplnila: "On je prosto vrah, je zabijak a nikdy nevieme komu sa tu vo vchode môže niečo stať."

Dávidova matka priznala, že so synom boli problémy. Navštívila s ním aj psychiatra, aby mu pomohli. Muža nehospitalizovali, kvôli alkoholu. "Bol dobrý chlapec, mierumilovný. Ak si vypije tak...nemal dobrých kamarátov okolo seba," povedala nešťastná matka.

"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia," dodala hovorkyňa. Ďalšie okolnosti, ako aj presnú príčinu smrti 59-ročného Bratislavčana ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu