Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pracháči v Bratislave sa nepohodli: Vystúpili z luxusných áut a vybavili si spor ručne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia)

BRATISLAVA - Polícia objasňuje incident dvoch vodičov luxusných áut, ktorí sa v utorok podvečer pustili do seba na bratislavskej križovatke ulíc Palisády - Sládkovičova. Tridsaťdvaročný vodič BMW zastal na priechode pre chodcov a nebolo možné ho obísť.

Vodič Bentley Continental, ktorý išiel za ním, vystúpil, a vodiča BMW napadol. Po útoku ho museli ošetriť. Ako uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, vodič BMW následne niekoľkokrát so svojím autom narazil do Bentley. Prípad polícia vyšetruje ako výtržníctvo a poškodzovanie cudzej veci. Oboch vodičov po vypočutí prepustili.

„Pri odbočovaní v danej križovatke zostal 32-ročný vodič vozidla BMW svojim vozidlom stáť na priechode pre chodcov, čím vytvoril prekážku v cestnej premávke a nebolo možné ho obísť. Vodič vozidla Bentley Continental, ktoré išlo v rovnakom jazdnom pruhu, po vystúpení z vozidla a následnom oslovení 32-ročného vodiča vozidla BMW, ho fyzicky napadol a spôsobil mu zranenia vyžadujúce lekárske ošetrenie. Vodič vozidla BMW následne so svojim vozidlom niekoľko krát narazil do zadnej a prednej časti vozidla Bentley, pričom uvedeným konaním bola spôsobená celková škoda vo výške prevyšujúcej 266 eur,“ objasnil hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

Ako informuje denník Sme, za volantom Bentley sedel bývalý policajt a podnikateľ Ľubomír Smetana. Pre denník potvrdil, že sa incidentu zúčastnil. Odmietol však, že by zaútočil ako prvý. "On napadol mňa. Podal som trestné oznámenie," povedal. Luxusné auto nebolo jeho, mal ho požičané od klienta.

Muž bol policajtom v rokoch 1992 až 2011. Naposledy pôsobil ako riaditeľ na oddelení cudzineckej polície v Bratislave. Teraz má firmu. Poskytuje poradenstvo pre cudzincov pri udeľovaní pobytu na Slovensku pri rozbiehaní podnikania.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu