Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO policajnej naháňačky v Žiline: Mladíka (24) bez vodičáku dolapili až v Čadci!

Policajná naháňačka v Žiline
Policajná naháňačka v Žiline (Zdroj: Foto: youtube)

ŽILINA – O poriadny rozruch sa postaral v pondelok nezodpovedný vodič z Česka, ktorého naháňali dve policajné autá po celej Žiline. Na výzvy, aby zastal, mladý šofér nereagoval, rozpútala sa zbesilá naháňačka ako z akčného filmu.

"Prenasledovali sme motorové vozidlo Nissan, ktorého vodič bol podozrivý z účasti na dopravnej nehode," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. 

Mladík za volantom na opakované výzvy policajtov, aby zastavil, nereagoval. Svojou bezohľadnou a riskantnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. "S vozidlom unikal zo Žiliny a jazdu skončil v Čadci, kde bol zastavený," doplnil hovorca. Auto šoféroval 24-ročný vodič, ktorý nemá vodičské oprávnenie, vedľa neho bola 20-ročná spolujazdkyňa.

Policajti podrobili na mieste mladíka dychovej skúške na alkohol, prítomnosť nezistili. "24-ročný vodič je podozrivý zo spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky," dodal Moravčík. Za priestupok mu uložia pokutu od 300 do 1300 eur a zákaz činnosti od jedného roku do piatich rokov. V predmetnej veci naďalej prebieha objasňovanie.

Policajná naháňačka v Žiline

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu