Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekliaty dom v Kamenici nad Cirochou: Zomrel v ňom ďalší muž, 59-ročný Jozef

V tomto dome spáchal Jozef samovraždu
V tomto dome spáchal Jozef samovraždu (Zdroj: foto: tv joj)

KAMENICA NAD CIROCHOU - Obyvatelia malej obce na východe Slovenska nepovedia jednému domu inak ako prekliaty. Samovraždu v ňom spáchali už tri generácie mužov. V utorok ráno v ňom našli obeseného Jozefa (†59), pred ním si na život siahal jeho otec a nedávno jeho syn, ktorý sa mal otráviť.

Jozefovo mŕtve telo našla jeho švagriná v komore. Do domu prišla so svojím manželom, aby odviezli Jozefa na vyšetrenie k psychiatrovi. V dome ich čakal šok. 

Ako informuje Tv Joj, nebohý muž sa len nedávno vrátil z výkonu trestu. Životnú situáciu pravdepodobne nezvládol a siahol si na život. Ako povedali príbuzní, svojej manželke sa mal vyhrážať, že ju zabije. Polícia ho kvôli tomu obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania.   

Jozefovou samovraždou sa stala v rodine už tretia tragédia. Susedia nepovedia domu inak ako prekliaty. Obesil sa v ňom aj Jozefov otec a samovraždu spáchal aj jeho syn, ktorý sa podľa susedov otrávil.

Na miesto nešťastia dorazili policajti a obhliadajúci lekár. Konštatoval, že Jozef sa úmyselne sebapoškodzoval. Nariadil pitvu, aj keď cudzie zavinenie smrti vylúčil. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu