Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekliata nedeľa pre motorkárov: Na cestách zahynuli dvaja!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA - Na ceste druhej triedy v katastri obce Nová Bystrica v miestnej časti Vychylovka (okres Čadca) zomrel v nedeľu predpoludním pri nehode 55-ročný motorkár zo Žiliny. Skoro ráno zahynul pri dopravnej nehode aj 29-ročný muž z Veľkých Kapušian. Pravdepodobne zaspal pri riadení svojej motorky.

Ako uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, vodič išiel na motorke značky Suzuki v smere od Novej Bystrice na Oravskú Lesnú v okrese Námestovo. V zákrute prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde narazil do auta značky Renault Clio a následne spadol z mosta.

Prekliata nedeľa pre motorkárov:
Zobraziť galériu (2)

Renault šoféroval 56-ročný muž z okresu Trenčín. Motorkár zraneniam na mieste podľahol. Vodič auta a jeho spolujazdkyňa sa zranili ľahko. Alkohol v krvi vodiča Reanultu nezistili, či pred jazdou pil motocyklista, určí až nariadenia pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody vyšetrujú.

Na východe zabíja mikrospánok a rýchlosť

Na ceste prvej triedy v okrese Košice - okolie sa dnes ráno približne o 3:45 stala dopravná nehoda, pri ktorej zomrel 29-ročný motorkár z Veľkých Kapušian. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, šiel od obce Turňa nad Bodvou v smere na obec Drienovec.

Na rovnom, suchom úseku pravdepodobne pre únavu či mikrospánok a pre neprispôsobenie rýchlosti prešiel do protismeru, zišiel z cesty a v trávnatom poraste pri poľnohospodárskom družstve v obci Drienovec narazil do dopravnej značky označujúcej koniec obce. Motocyklista zraneniam na mieste podľahol. Na motorke vznikla škoda tisíc eur, na značke 300 eur. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Košiciach okolie v tejto súvislosti začal trestné stíhanie za usmrtenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu