Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Miriam (†28) zahynula po nešťastnom páde z motorky: Jej snúbenec je zdrvený!

Szabi s nebohou Miriam Zobraziť galériu (4)
Szabi s nebohou Miriam (Zdroj: Foto: Facebook, Polícia)

NOVÉ ZÁMKY – Sobotné popoludnie sa skončilo pre mladý pár neuveriteľne tragicky. Szabi (31) vyletel na motorke v zákrute z cesty, v rýchlosti vošiel do priekopy a prevrátil sa. Škoda na motorke je len dvadsať eur, no jeho nastávajúca Miriam (†28) desivý náraz neprežila. Motorkár je zo smrti svojej milovanej zdrvený.

Mladý pár sa vybral v sobotu popoludní previezť po okolí. Na ceste medzi obcami Pozba a Bardoňovo v okrese Nové Zámky sa ale stala tragédia. Muž na motorke Honda CBR 1100 RR  vyletel v neoznačenej ľavotočivej zákrute z cesty. Na sedadle spolujazdca bola jeho polovička Miriam. Vošli do priekopy, prevrátili sa a skončili na poli niekoľko metrov od cesty.

Miriam (†28) zahynula po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto okamžite dorazili privolaní záchranári. „Ošetrili sme ženu v bezvedomí a po resuscitácii bola prevezená vrtuľníkom do nemocnice v Nových Zámkoch,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Tam jej už, žiaľ, nedokázali pomôcť, Miriam svojim zraneniam podľahla.

„Do nemocnice v Nových Zámkoch sme previezli aj muža s poranením hornej končatiny,“ doplnil Chmel. Utrpel ľahké zranenia.

Miriam (†28) zahynula po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pred časom zavesil Szabi na svoj profil na sociálnej sieti status, v ktorom píše, ako je rád, že má motorku: „Na toto som čakal 30 rokov“.  Jeho láska k ťažkým strojom sa však stala osudnou pre milovanú partnerku, s ktorou sa mali tento rok vziať. Dokonca sa prihlásili do televíznej súťaže Svadba snov.  

"Polícia začala trestné stíhanie vo veci usmrtenia," uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Miriam (†28) zahynula po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu