Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícii sa podarilo zadržať drogového dílera z Levíc

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LEVICE – Polícia zadržala 22-ročného Jána, ktorý je podozrivý z toho, že mal zabezpečovať drogy pre dílerov a narkomanov z okolia Levíc.

Ako informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, muža z obce Jur nad Hronom zadržali v stredu 7. mája medzi obcami Kalná nad Hronom a Mochovce.

"Stalo sa tak na základe operatívnych informácií z Národnej protidrogovej jednotky a Národnej kriminálnej agentúry Prezídia policajného zboru. Pri vykonaných úkonoch bolo na mieste zaistených 4479 miligramov látky cannabis, z ktorej sa dá vyrobiť viac ako desať jednorazových dávok drogy," uviedla hovorkyňa.

Podľa polície mal muž zásobovať dílerov i konečných užívateľov pervitínom a marihuanou. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Levíc ho už obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zároveň bol spracovaný podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. "V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," dodala Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu