Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pozostalé po zavraždenom britskom boháčovi na mieste činu: Toto mu odkázali do neba!

Vpravo Bushova dcéra Ellie, uprostred prvá manželka Samantha a vľavo jeho sestra Rachel Zobraziť galériu (2)
Vpravo Bushova dcéra Ellie, uprostred prvá manželka Samantha a vľavo jeho sestra Rachel (Zdroj: Foto: Daily Mail)

ESTEPONA – Svetové médiá sú plné správ o krásnej Slovenke Márii Kukučovej, ktorá je v Španielsku obvinená z vraždy svojho expriateľa milionára Andrewa Busha. Pokým modelku vo štvrtok eskortovali do ilavskej väznice, kde sedí v predbežnej väzbe, na miesto činu do luxusnej vily na španielskom pobreží Costa del Sol pricestovala prvá manželka milionára Samantha Masonová (45) v sprievode dcéry Ellie (19) a sestry Rachel. Ženy sa prišli so svojím milovaným navždy symbolicky rozlúčiť.

Vo štvrtok prišli na miesto tragédie exmanželka zavraždeného milionára s jeho sestrou a dcérou. Neubránili sa slzám a pred luxusnú vilu položili kvety pre milovaného zosnulého. Odniesli si z nej niekoľko Bushových vecí.

Andrewova smrť zobrala azda najviac jeho 19-ročnú dcéru. Oteckovi nechala dojemný list na rozlúčku. V ňom píše: „Ocko, príliš skoro si od nás odišiel. Navždy ťa budeme ľúbiť a každý deň nám viac chýbaš. Si skvelý človek a ovplyvnil si životy mnohých. Bolo nám požehnané mať ťa v našich životoch, bez teba už nič nebude ako predtým. Vždy si tu bol pre mňa. Prisahám, že budeš na mňa hrdý. Je teraz len na nás, aby sme vykročili a nasledovali tvoj odkaz, ktorý si tu zanechal. Navždy ta ľúbim.“

Na červenej ruži nechala pripnutý odkaz aj prvá manželka: „Drahý Andy, všetci sme ťa ľúbili. Naše životy už nikdy nebudú také, ako pred tým. Sľubujem ti, že sa čo najlepšie postarám o našu dcéru za nás oboch. S láskou Sam,“

Pozostalé po zavraždenom britskom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

"Naša dcéra, sestra a svokra, my všetky môžeme  konečne smútiť. Nikdy sa cez to nedostaneme, pretože my sme jeho rodina,“ povedala prvá manželka zavraždeného boháča. Do Španielska prišla Bushova rodina preto, aby previezli jeho telo do rodného Anglicka.    

Ako uvádza denník Daily Mail, Samantha sa v stredu poďakovala španielskej polícii za prácu. Posledná Bushova priateľka Ruska Maria Korotaeva (21) je v súčasnej dobe pri svojej rodine na Tenerife, kde prežila časť svojho detstva.

Kukučová je momentálne vo väznici v Ilave. Počas štvrtkového výsluchu na súde v Trenčíne uviedla, že keď odchádzala zo Španielska, nevedela o tom, že Andrew je mŕtvy. Túto skutočnosť sa podľa jej slov dozvedela až mimo územia Španielska. Povedala, že Španielsko sa rozhodla opustiť z obavy o svoj život a zdravie. Mária je údajne tehotná a do luxusnej vily išla riešiť s bývalým priateľom alimenty. Tam sa mala preto strhnúť hádka a následne bitka. Stopy po nej má mať Mária po celom tele. V Španielsku je obvinené z vraždy. Po dokázaní viny jej hrozí trest odňatia slobody až na 25 rokov.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu