Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obraz neopísateľnej krutosti v Šuranoch: Toto dokážu len ľudské hyeny!

Zviera muselo umierať v ukrutných bolestiach Zobraziť galériu (3)
Zviera muselo umierať v ukrutných bolestiach (Zdroj: FB)

ŠURANY - Pohľad, ktorý sa v piatok nad ránom naskytol okoloidúcim pred zábavným podnikom v Šuranoch, sa ani nedá opísať slovami. Na zemi sa povaľovali zostatky zvieraťa, ktoré niekto utýral tak ukrutným spôsobom, že sa z toho žalúdok obracia. Aktivisti z miestneho útulku sa rozhodli zábery na umučené zviera zverejniť, aby tým upozornili na týranie zvierat a vypátrali grázlov, ktorí boli niečoho takého schopní.

Časti tela utýranej mačky našli minulý týždeň v piatok nad ránom pred podnikom Havana v Šuranoch. Podľa toho, čo po nej ostalo, si útočníci jej týranie zjavne užívali. "Tak táto mačička na ľudí asi v dobrom spomínať nebude, totižto bola nájdená pred podnikom Havana v Šuranoch po tom ako ju niekto stiahol z kože, vypichol oči odtrhol jej hlavu, a tú si následne kopal," píše sa na facebookovskej stránke miestneho útulku.

Obraz neopísateľnej krutosti v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Keďže sa pozostatky našli neďaleko zábavného podniku, nie je vylúčené, že si zlosť na zvierati vybila práve podnapitá mládež odchádzajúca z neho. Z fotografií na smrť utýranej mačky, ktoré zverejnil Útulok Šurany, sa dvíha žalúdok a vyvolávajú pohoršenie. "Ten, kto to urobil, prajem mu presne to isté! Nič iné si ani nezaslúži," napísal jeden z nich.

Obraz neopísateľnej krutosti v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Ľudia z útulku nechcú dopustiť, aby táto ohavnosť ostala bez trestu a po grázloch, ktorí mačku utýrali, spustili pátranie. "Ak viete o tomto incidente niečo, prosím ozvite sa nám do správy," vyzývajú na facebookovskej stránke Útulok Šurany. Dobrovoľníkov môžete kontaktovať aj na telefónnom čísle 0915 169 777.

Keďže nejde o prvý a zrejme ani posledný prípad týrania zvierat, aktivisti apelujú, aby ľudia pred násilím páchaným na zvieratách nezatvárali oči a snažili sa mu zabrániť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu