Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Žena s dieťatkom zažila peklo: Dávid (22) do nej pichal nožnice, vraj fetovali spolu!

Ženu s dieťatkom týral partner Zobraziť galériu (3)
Ženu s dieťatkom týral partner (Zdroj: foto: tv markíza)

NOVÉ ZÁMKY – Doslova peklom si prešla mama malého dieťatka. Jej partner a otec chlapčeka Dávid (22) ju mal niekoľko mesiacov biť, vyhrážať sa jej, ba dokonca ju mal opakovane bodať nožom a nožničkami. Hádky a krik boli v mladej rodine na dennom poriadku. Agresia sa stupňovala, pravdepodobne za ňou stojí mužovo údajné popíjanie a fetovanie. Suseda však počula, ako muž partnerke vyčíta: „Ty si viac nafetovaná ako ja!“

S mladou rodinou žila v spoločnej domácnosti aj sestra týranej ženy. Bola svedkyňou desivých útokov a častokrát to bola práve ona, ktorá zavolala políciu. Pod Dávidovo agresívne správanie sa, podľa sestry týranej ženy, podpisovalo neustále popíjanie a užívanie drog: „Keď pil a fetoval, tak bol takýto agresívny. On už prestal fakticky robiť, lebo veľa fetoval, tak ho vyhodili z roboty,“ hovorí sestra týranej ženy.

„Keď bola tehotná, vidličku jej zapichol do ruky. Mala samé modriny, stále bola dobitá. Potom sa to stupňovalo, stupňovalo. Potom jej pichol nôž do chrbta,“ opisuje desivé okamihy zo života mladej rodiny sestra.    

Žena s dieťatkom zažila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Voči neprijateľnému správaniu mladého muža reagovali aj susedia. Ako uvádzajú, hádky a krik v mladej rodine boli na programe často. Neraz aj oni volali políciu. Tyran nemal zľutovanie, zrejme by bol schopný ublížiť aj vlastnému nevinnému dieťaťu: „Zobral si malého a odišiel. Potom písal sms-ky, že ak nepríde dole, tak zabije seba aj malého. Celý čas s ním kýval. Chytil ho iba za čiapku a zdvihol ho hore do vzduchu, malý skoro padol. A surovo išiel s nožničkami malému ku hlave. Sme mu v tom bránili,“ spomína na hrozivé zážitky sestra.

Žena s dieťatkom zažila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Jeho posledné beštiálne vyčíňanie ukončila až policajná hliadka, podľa sestriných slov, policajtov na seba zavolala sám. „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Nových Zámkov obvinil 22-ročného muža zo zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby,“ povedala pre TV Markíza hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová. Tyran je už vo väzbe, po dokázaní viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

To, ale nie je všetko. Polícia požiada o spoluprácu aj sociálku, aby prešetrili rodinné pomery, v ktorých dieťatko vyrastá. „Vykrikovali jeden na druhého, šak ty si viacej nafetovaná ako ja. Ty tak isto fetuješ ako ja. Dneska máš viacej marišky ako ja,“ opisuje hádky mladých partnerov suseda.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu