Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nočná dráma v Bratislave: Opitá Michaela (22) vpálila do stĺpa, nafúkala dve promile!

Opitá Michaela vrazila do stĺpa Zobraziť galériu (3)
Opitá Michaela vrazila do stĺpa (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA – Nočná rýchla jazda autom bratislavskými ulicami sa pre mladý pár skončila škaredo vyzerajúcou nehodou. Na Nábreží armádneho generála Ludvika Svobodu v smere do Karlovej Vsi, približne hodinu a pol po polnoci, narazil Volkswagen Passat do stĺpu verejného osvetlenia. Mladej vodičke (22) namerali v krvi 2 promile alkoholu.

Uprostred týždňa mladý pár Michaela a Patrik zrejme niekde popíjal. Potužení alkoholom sa potom posadili do passatu a veselo sa premávali ulicami Bratislavy. Zrejme sa vracali zo zábavy a teraz môžu hovoriť o šťastí. Na Nábreží armádneho generála Ludvika Svobodu v smere do Karlovej Vsi im totiž v ceste stál stĺp verejného osvetlenia. „Účastníkom dopravnej nehody bola 22-ročná vodička osobného motorového vozidla zn. VW Passat. Žena viedla motorové vozidlo v ľavom jazdnom pruhu po Nábreží armádneho generála Ludvika Svobodu smerom k mostu Lanfranconi, pričom z dosiaľ nezistených príčin vošla s vozidlom na električkové koľajisko, kde došlo k nárazu do stĺpu verejného osvetlenia,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Nočná dráma v Bratislave:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste nehody zasahovali privolaní záchranári: „Vyšetrili sme mladého muža (24), bol bez zranení. Mladú ženu (22) sme s otrasom mozgu previezli do Univerzitnej nemocnice v Starom Meste,“ informoval zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár.  

Našťastie sa mladému páru nič vážne nestalo. „Vyšetrenia nepreukázali žiadne zranenia, ktoré by vyžadovali hospitalizáciu. Ženu ošetrili ambulantne,“ informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

Nočná dráma v Bratislave:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

„Dopravní policajti dokumentujúci dopravnú nehodu vodičku na mieste podrobili vykonaniu dychovej skúšky na alkohol, ktorej výsledok bol pozitívny,“ povedala Považanová.

Materiálna škoda, ktorá v dôsledku dopravnej nehody vznikla, bola predbežne vyčíslená na 6.500 eur. „Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom ďalšieho šetrenia dopravných policajtov,“ uzavrela hovorkyňa.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu