Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V Detve našli v potoku mŕtveho muža: Mal pri sebe veľa peňazí

V potoku identifikoval mŕtveho otca náhodne okoloidúci syn Zobraziť galériu (4)
V potoku identifikoval mŕtveho otca náhodne okoloidúci syn (Zdroj: foto: tv joj)

DETVA – Obrovská tragédia sa stala včera v Detve. V plytkom potoku na miestom sídlisku našli utopeného 48-ročného muža. Nikto nevie, ako sa tam ocitol, identifikoval ho priamo na osudnom mieste syn, ktorý len náhodou prechádzal okolo. Ostal v šoku.

Včera predpoludním našli v potoku na detvianskom sídlisku telo. Podľa polície išlo o 48-ročného muža, ktorý sa svojej rodine nehlásil už niekoľko dní.

V Detve našli v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Bezvládne telo ležalo v plytkom potoku pod mostom. V kabáte muža našli aj väčšiu sumu peňazí. Ako informovala TV Joj, úplnou náhodou okolo miesta nešťastnej udalosti prechádzal mladík. Keď zahliadol, že sa pri potoku niečo deje, pristúpil bližšie a ostal šokovaný. Z vody totiž vytiahli jeho otca. Mladý muž ho na mieste identifikoval. Z celej tragédie sú pozostalí otrasení a nechápu, čo sa mohlo stať.

V Detve našli v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Telo muža bolo v potoku s nízkou hladinou vody pravdepodobne niekoľko dní. I keď tadiaľ vedie pomerne frekventovaná cesta, nikto si ho nevšimol. Až žena so psom, ktorá tam bola na prechádzke.

Polícia našla v mužovom kabáte približne 700 eur a kľúče od auta, ktoré však bolo zaparkované  na opačnej strane Detvy. Nikto zatiaľ nevie vysvetliť, prečo muž išiel cez celú Detvu pešo a prečo mal pri sebe toľko peňazí.

V Detve našli v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

"Telo previezli na lekársku pitvu," informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová. Špekuleje sa o tom, že nebohému mohlo prísť zle, pričom sa pošmykol a spadol do potoka, kde sa utopil. „Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ uzavrela hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu