Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hladkanie ega na kruháči v Humennom: Strieľali po žene, pretože ich predbehla!

Ženu minul projektil len o vlások
Ženu minul projektil len o vlások (Zdroj: TV JOJ)

HUMENNÉ - To už je vrchol! Po Helene, matke dvoch detí, a jej manželovi mali v pondelok na kruhovom objazde v Humennom strieľať dvaja chlapi z terénneho auta. A to údajne len preto, že si ich so svojím niekoľkoročným Peugeotom dovolili predbehnúť.

K streľbe došlo v pondelok za bieleho dňa na Ševčenkovej ulici v Humennom, keď si Helena so svojím 20-ročným Peugeotom "dovolila" predbehnúť nablýskané terénne auto značky KIA. Jeho posádku to ponížilo a zároveň rozčúlilo natoľko, že jeden z nich vytiahol pištoľ a po starom aute, v ktorom sedela Helena s manželom, vystrelil.

Projektil zasiahol zadné ľavé okno Peugeotu a vystrašená žena tvrdí, že ju minul len o vlások. "Mne sa to šuchlo popri vlasoch," povedala pre Tv JOJ. Policajti ho však na mieste nenašli. Po výstrele sa mohol odraziť do neďalekých kríkov, alebo kanálu, no do úvahy tiež prichádza možnosť, že útočník strieľal z plynovej pištole.

Auto, z ktorého sa strieľalo, malo podľa Heleny košické EVČ a sedeli v ňom dvaja asi 30-roční chlapi. Tí z miesta po streľbe ušli a polícia po nich teraz pátra. "Polícia prípad prešetruje ako trestný čin výtržníctva," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová s tým, že motív i typ zbrane je zatiaľ neznámy.

Rodičia dvoch malých detí v tom však majú jasno. Sú presvedčení, že predbiehaním chlapom v SUV-čku nijak neuškodili a streľbu na nich spustili z detinských dôvodov. "Len z toho, že dakomu sa pošramotilo ego," domnieva sa Helena. Muži zákona prípad naďalej vyšetrujú a žiadajú svedkov, aby akékoľvek bližšie informácie k tejto udalosti nahlásili na polícii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu