Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mama ho určite nepochváli: Najhlúpejší zlodej roka sa fotil ukradnutým tabletom!

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA - Pravdepodobne tento chlapec ukradol istému Nemcovi ipad a potom sa ním fotil. Nebolo by na tom nič zvláštne, ale zabezpečovacie zariadenie ipadu odoslalo prostredníctvom e-mailu túto fotku rovno Nemcovi do jeho e-mailovej schránky. Polícia preto zisťuje totožnosť chlapca, lebo podľa všetkého je práve on novým majiteľom Nemcovho tabletu. Za toto synčeka mama určite nepochváli.

Zrejme zlodej sa ukradnutým telefónom odfotil, no určite pri tom netušil, že vyhotovená fotografia bola zabezpečovacím systémom zariadenia odoslaná prostredníctvom e-mailu do e-mailovej schránky poškodeného 56-ročného Nemca. Ten na fotografiu hneď zareagoval a zalarmoval políciu. Pravdepodobne chlapec, ktorý je na predmetnej fotke, tablet aj odcudzil.

Podľa slov Tatiany Kurucovej, hovorkyne bratislavských policajtov: "Je zrejmé, že osoba, ktorej fotografia bola zariadením vyhotovená, má s odcudzenou vecou alebo miestom jej momentálneho výskytu súvis, a preto je nevyhnutné totožnosť tejto osoby zistiť."

Ipad v hodnote 265 eur neznámy páchateľ odcudzil dňa 22. augusta v čase od pol štvrtej do pol siedmej popoludní na parkovisku odchodného domu na Ivánskej ceste v Bratislave z nezamknutého vozidla.

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc.

Akékoľvek informácie k priestupku a k osobe na fotografii oznámte na bezplatnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu