Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zlodej mal druhé Vianoce: Z nezamknutého auta ukradol 32 tisíc

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Bratislavskí policajti pátrajú po zlodejovi, ktorý v utorok (10.9.) predpoludním na ulici Stará Vajnorská ukradol zo zaparkovaného auta veci v hodnote viac ako 32.000 eur. Páchateľ mal krádež uľahčenú tým, že vozidlo nebolo uzamknuté.

 K činu došlo pred jedným z obchodov a jeho obeťou bol majiteľ vozidla VW Crafter, uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Karina Považanová. "Páchateľ si z vozidla odniesol koženú tašku, v ktorej sa nachádzala peňaženka, osobné doklady poškodenej osoby i finančná hotovosť v rôznej mene a tiež kľúče od ďalších osobných motorových vozidiel," dodala hovorkyňa. Poškodenému mužovi z Nových Zámkov spôsobil páchateľ škodu vo výške viac ako 32.000 eur.

Polícia začala v tejto veci trestné stíhanie. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. V tejto súvislosti polícia upozorňuje, aby vodiči nenechávali vozidlo ani pri krátkom zaparkovaní neuzamknuté a pri jeho opúšťaní si cennosti brali so sebou, prípadne ich uložili do batožinového priestoru, aby zbytočne nepriťahovali zvedavé oči ľudí. Rovnako by tak v opustenom aute nemali ostávať doklady od vozidla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu