Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vlámal sa do domu svojej bývalej priateľky a nič si nepamätal

Vlámal sa do domu a nič si nepamätal
Vlámal sa do domu a nič si nepamätal

HORNÁ STREDA – V piatkový večer mal pravdepodobne hlavu v smútku 28-ročný René, ktorý sa v noci na sobotu opitý vlámal do domu svojej bývalej priateľky. Zrejme si na predchádzajúci vzťah zaspomínal a zmyslel si, že je ideálny čas na netradičnú návštevu. Najprv kopal do brány a kričal, potom sa vlámal do domu, kde bola žena so svojim priateľom a 3,5-ročným synom.

Podľa Eleny Antalovej, hovorkyne trenčianskych policajtov: „Policajný vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom obvinil 28-ročného Réného z prečinov porušovanie domovej slobody a ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky.“ Obvinený totiž prišiel neskoro v noci na motocykli Babetta k rodinnému domu v Hornej Strede. Obyvatelia domu v tom čase spali. Obvinený najskôr búchal na bránu rodinného domu a kričal z ulice. Potom preskočil oplotenie, dostal sa do dvora, kde  búchal a kopal  do dverí domu. Potom rozbil okná a dostal sa do vnútra domu, kde bola mladá mamička s 3,5-ročným dieťaťom a so svojim priateľom.

Vystrašení obyvatelia domu medzitým privolali políciu a ušli von cez spálňové okno. René ich prenasledoval von na cestu. Keď zistil, že domáci zavolali policajnú hliadku, nasadol na Babettu a ušiel. Krátko po tom prišli na miesto policajti. Motocyklistu prenasledovali a podarilo sa im ho dobehnúť a zastaviť. V dychu mu namerali 1,65 promile. Muža následne predviedli na políciu a v zmysle zákona mu obmedzili osobnú slobodu.

Vyšetrovateľ nariadil, aby Renému odobrali vzorky DNA a tiež daktyloskopické odtlačky. Obvinený totiž po vytriezvení v policajnej cele tvrdil, že nič neurobil, že nikoho neprenasledoval a nič nerozbil. "Obvinenému v prípade preukázania viny v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov." dodáva Antalová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu