Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nehorázna drzosť v Petržalke: Zlodej zbil matku s dieťaťom v kočíku, kvôli 5 eurám!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Zlodeji sa už neštítia ničoho! Prepad, ktorý sa vo štvrtok odohral vo výťahu jedného z panelákov v bratislavskej Petržalke, prekračuje všetky hranice. Neznámy muž tam zaútočil na bezbrannú matku (29) s kočíkom a z ruky jej vytrhol kabelku.

Policajti teraz po drzom zlodejovi pátrajú. Na mamičku so synom v kočíku zaútočil večer, keď nastupovala do výťahu paneláku na Betliarskej ulici. "Poškodenú fyzicky napadol a z kočíka jej odcudzil tašku s obsahom finančnej hotovosti a ďalšie vec osobnej potreby," uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Na druhom poschodí potom vystúpil a tašku s vecami odovzdal komplicovi.

Vystrašenú mamičku opäť napadol a s kolegom sa dali na útek. Z lupu sa však dlho netešili, v kabelke totiž našli iba 5 eur. Bratislavskí policajti teraz po drzých zlodejoch intenzívne pátrajú. Jeden z nich bol asi 180 cm vysoký, mohol vážiť približne 80 až 85 kíl, tvár mal zahalenú motorkárskou kuklou, na hlave mal tmavú šiltovku, oblečenú mal tmavú mikinu na zips s dlhými rukávmi a bez kapucne, čierne nohavice a obuté mal tenisky tmavošedej farby.

Jeho komplic mal krátke hnedé kučeravé vlasy, oblečené svetlé tričko s krátkymi rukávmi, krátke karované nohavice pod kolená a obuté mal tmavé tenisky na suchý zips. Polícia žiada o pomoc v pátraní aj verejnosť. "V prípade, ak si občania všimli dňa 15.8.2013 v čase o 20:00 hod v blízkosti obytného domu na Betliarskej ulici v Bratislave dvoch unikajúcich mužov, alebo akékoľvek podozrivé konanie, žiadame ich aby informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158," dodal Szeiff s tým, že informácie môžu ľudia poskytnúť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu