Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Streľba pri Košiciach: V havarovanom BMW našli zraneného muža a samopal!

Havarované BMW, v ktorom bol zranený muž so samopalom Zobraziť galériu (2)
Havarované BMW, v ktorom bol zranený muž so samopalom (Zdroj: mik)

KOŠICE - Obyvateľov rekreačnej oblasti Jahodná pri Košiciach dnes skoro ráno vystrašila streľba, po ktorej ostali na ceste stáť dve havarované autá. V jednom mali nájsť stopy krvi, v druhom samopal. Čo presne sa na ceste v smere na Spišskú Novú Ves stalo, polícia zatiaľ komentovať nechce. Cesta na tomto úseku bola od rána uzavretá, no už ju sprejazdnili.

Hlavný ťah smerom z Košíc na Spišskú Novú Ves v úseku Jahodná bol od 10.00 h neprejazdný. V jednom z áut mali totiž nájsť zbrane a polícia prehľadávala okolie. Podľa zatiaľ nepotvrdených informácií sa v Jahodnej aj strieľalo a mala zasahovať aj kriminálna polícia, tá sa však k rannému incidentu doteraz nevyjadrila. „K prípadu sa zatiaľ vyjadrovať nebudeme. Na mieste sú vyšetrovatelia a prebiehajú potrebné úkony,“ povedala nám krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Streľba pri Košiciach: V
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mik)

Podľa informácií od hasičov a záchranárov došlo na mieste okolo 6:30 k nehode, ktorú im nahlásili náhodní svedkovia. Po príchode na miesto našli v havarovanom BMW X5 zraneného muža. "Muž ročník 1980 utrpel zlomeninu predkolenia, bol prevezený do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach," uviedol hovorca záchranárov Jozef Minár. Údajne mal mať pri sebe samopal Škorpion s nábojmi a BMW, v ktorom sedel, má byť kradnuté.

Keď sa hasiči vracali na stanicu, asi o 500 metrov nižšie si všimli mimo cesty Ford Galaxy. Zastali a pri obhliadke zistili, že vozidlo je prázdne, má prestrelené čelné sklo a v aute bola krv, takže to oznámili policajtom. Špekuluje sa, že by mohlo ísť o vybavovanie si účtov v podsvetí. Polícia na mieste stále zaisťuje stopy a bližšie informácie neposkytuje.

Prípadom sa už zaoberá Národná kriminálna agentúra. Potvrdila to hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová s tým, že v tejto chvíli nie je možné poskytnúť žiadne informácie. Stane sa tak najskôr na budúci týždeň.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu