Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Policajti bodujú: Ukradnutú divú sviňu s bielymi kolesami rýchlo vypátrali!

Majiteľ sľúbil za Zobraziť galériu (2)
Majiteľ sľúbil za "Divú sviňu" odmenu (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Na cestách môžete stretnúť hocikoho. Dokonca aj čierne auto s obrovským nápisom „Divá sviňa“. Majiteľ takto pomenoval svoje vozidlo istotne z "lásky a z veľkých sympatií". Po jeho náhlom zmiznutí sa totiž rozpútala doslova naháňačka po dolapení zlodeja aj na sociálnej sieti. Aj vďaka tomu ho možno policajti po krátkom čase našli.

Po dvoch týždňoch úspešného pátrania vrátili policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky odcudzený automobil teraz už opäť šťastnému majiteľovi.

Ukradnutie automobilu Opel Kadett s poetickou nálepkou Divá sviňa nahlásil majiteľ Miroslav v polovici júla. Auto mu zmizlo zo Štedrej ulice  v Bratislave. So svojim trápením sa obrátil  aj na priateľov  zo sociálnej siete, kde ich žiadal o pomoc: „Chcem vás všetkých poprosiť o informáciu, ktorá by viedla k nájdeniu môjho auta. Ak ste ho v noci videli či už ťahať na lane, jazdiť na prívese alebo na odťahovke, dajte mi vedieť. Za  info vedúce k nájdeniu auta sa odvďačím sumou 1000 eur.“ uviedol Miroslav.

Po úspešnej operatívno-pátracej činnosti má už majiteľ “Divú sviňu“  vo svojom „chlieviku“. Zaujímavé je, že páchateľovi sa podarilo automobil odtiahňuť z Bratislavy až do jednej z garáží v rodinnom dome v obci Veľké Blahovo v okrese Dunajská Streda. Ako uviedla trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, po páchateľovi, ktorý auto ukradol  a ukryl v garáži, policajti naďalej pátrajú.

 

Opel Kadett
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: autobazar.eu)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu