Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zlodejom sa darilo, vykradli niekoľko áut

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA/KOŠICE - Zlodejom sa v košických uliciach darilo, vykradnúť sa im podarilo niekoľko áut. Na ulici Němcovej vykradol neznámy páchateľ Peugeot Boxer. Z auta zmizla kosačka, oblečenie, obuv, bižutéria a šperky.

Škody vyčíslili na 3 100 eur. Z Dacie zaparkovanej na ulici Dávida Feju zase ukradli tašku na notebook s rôznymi firemnými písomnosťami. Škody sú 240 eur. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, notebook, pečiatky a programátor si zlodeji odniesli z Mazdy na Čermeľskej ulici, škody sa vyšplhali na 1 600 eur. Z Opla Astra na Užhorodskej ulici si páchateľ zobral športovú tašku s dvoma mobilnými telefónmi a dokladmi.

Škodu odhadli na 600 eur. Z nákladného auta na ulici Napájadlá odcudzili autorádio, palivovú kartu a z nádrže 80 litrov nafty. Z vedľa zaparkovaného auta tej istej značky zase zobrali sto litrov nafty. Košickej spoločnosti spôsobil zlodej škodu 500 eur. Vo všetkých prípadoch polícia začala trestné stíhanie pre krádež, po páchateľoch a ukradnutých veciach pátra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu