Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kukláči zasahovali proti podsvetiu: Zadržali aj šéfa piešťanskej kriminálky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Kukláči podľa televízie Markíza zadržali šéfa kriminálky v Piešťanoch, vytiahli ho z jeho domu v Sokolovciach. Podľa televízie vraj pracoval pre údajného bosa nitrianskeho podsvetia Ľuboša F. Polícia spolu s ním zatkla aj ďalších osem ľudí.

Desiatky kukláčov podľa TV Markíza vtrhli v utorok nadránom do viacerých domov v štyroch slovenských mestách a zatkli ľudí, ktorí vraj patria k podsvetiu. "Ide o akciu Národnej kriminálnej agentúry, počas ktorej zadržali deväť podozrivých osôb," potvrdila policajná hovorkyňa Andrea Dobiášová. Podľa televízie ide o skupinu okolo údajného bosa nitrianskeho podsvetia, ktorý momentálne sedí vo väzbe pre obvinenie z účasti na vražde Miroslava Sýkoru. Ľuboš F. však všetky obvinenia odmieta. Podľa jeho advokáta je celý prípad vykonštruovaný a stojí iba na výpovedi jediného človeka, ktorému vraj preto odložili obvinenie.

Podľa televízie Markíza sú zadržaní stíhaní pre založenie zločineckej skupiny a násilnú trestnú činnosť, ktorej sa dopustili minulý rok. Policajta stíhajú aj pre zneužitie právomoci verejného činiteľa, vraj zakrýval nejakú ich trestnú činnosť. Polícia zatiaľ podrobnosti nezverejnila, podľa Markízy vyšetrovateľ pre všetkých zadržaných žiada väzbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu