Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutné výmysly tínedžerov z osady: Zlatého retrievera a čuvača stiahli z kože a zjedli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KROMPACHY - Po rokoch končene potrestaní. Bezcitní mladíci Angel a Tomáš z osady v Krompachoch ešte v roku 2011 nechutným spôsobom umučili dvoch psíkov, ktorých ukradli v meste. Nevinné zvieratá ubili na smrť, vzali domov, uvarili a nakoniec zjedli. Starší grázel dostal za ohavné vyčíňanie 3 roky basy, mladší vyviazol s podmienkou. Informoval o tom denník Korzár.

Ešte v novembri 2011 zmizli v krátkom čase v Krompachoch dvaja domáci miláčikovia. Spočiatku sa hovorilo o tom, že zlatého retrievra a čuvača uniesol jeden a ten istý zlodej. Preskočil plot, zvieratá ubil silnými údermi do hlavy na smrť, prehodil ich späť cez plot a ušiel.

Nakoniec sa však ukázalo že páchatelia boli dvaja. Policajti ich vypátrali podľa krvavej stopy, ktorá viedla od Družstevnej ulice, kde zmizol čuvač, až do osady. Tam zadržali vtedy 16-ročného Angela a 18-ročného Tomáša, ktorých obvinili z krádeže, týrania zvierat aj porušovania domovej slobody.

Tínedžeri sa k ohavným činom priznali, no starší sa snažil celú vinu hodiť na seba. Vyšetrovanie ale ukázalo, že psov zabili sekerami obaja, odtiahli ich do osady, stiahli z kože, uvarili a zjedli. Mladší Angel neskôr svoju verziu zmenil a tvrdil, že je nevinný a na nič si nepamätá. To mu však už nepomohlo a keďže bol v minulosti štyrikrát trestaný, súd mu naparil tri roky v ústave pre mladistvých.

Tomáš napriek tomu, že bol súdne trestaný už päťkrát, vyviazol iba s 15-mesačnou podmienkou s odkladom na štyri roky. Na jeho posledné dva zločiny sa totiž v januári vzťahovala amnestia. Tomáš bol s rozsudkom spokojný, Angel sa odvolal. Obaja musia navyše odškodniť majiteľov psov, ktorým spolu spôsobili škody za 370 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu