Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Neuveriteľné: Podnapitých vodičov bolo v nedeľu v Bratislave viac!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V súčasnosti už obvinený Štefan z Bratislavy, ktorý so svojím autom narazil do iného auta a tiež do kočíka s malým dieťaťom, nebol jediný, koho polícia v nedeľu (12. 5.) prichytila za volantom v podnapitom stave. V ďalších prípadoch našťastie neprišlo k zraneniu ľudí, ani materiálnym škodám.

V nedeľu nadránom prichytila polícia na Staromestskej ulici v Bratislave 25-ročného muža z okresu Senica. Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Petry Hráškovej, prechádzal muž so svojím motorovým vozidlom počas jazdy z jedného jazdného pruhu do druhého, pričom kolesami zachytil obrubník. "Policajti pri kontrole namerali v dychu vodiča alkohol s hodnotou 0,86 mg/l," uviedla Hrášková.

V nedeľu večer si pozornosť policajtov zasa vyslúžil 27-ročný vodič,  ktorý na Bratskej ulici jazdil v protismere. "Ako sa zistilo pri dychovej skúške, vodič požil pred jazdou alkohol, namerali mu 1,35 mg/l," informovala Hrášková.

Oboch previnilcov obvinil policajný vyšetrovateľ z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Obvineným  mužom hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody vo výške jedného roka," dodala Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu