Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Hyena v ľudskej koži: Okradol muža s barlami a vyhrážal sa mu smrťou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Z piatkového (10.5.) zločinu lúpeže, z prečinu krádeže a prečinu nebezpečného vyhrážania sa už vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II obvinil Ericha F. (37) z okresu Komárno. Uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Obvinený mal na základe doterajšieho vyšetrovania v piatok po 23.00 h v herni na ulici V. Figuša Bystrého obrať pod hrozbou fyzického útoku 23-ročného muža pohybujúceho sa za pomoci barlí o sumu desať eur. Obvinený tak konal po tom, čo si všimol, že poškodený nahral v herni viac ako 50 eur.

Obvinený muž následne poškodeného zavolal von pred herňu. Tam žiadal od neho telefón, ktorý mu poškodený však vydať odmietol. Po tom, čo sa obvinený muž násilím zmocnil telefónu, z miesta činu ušiel. Poškodenému tak spôsobil škodu vo výške 250 eur.

Keď krátko po polnoci poškodený na unikajúceho muža kričal, aby mu jeho telefón vrátil, obvinený sa k nemu vrátil, vytrhol mu z rúk barle a vyhrážal sa mu zabitím. Poškodením bariel tak obvinený spôsobil škodu vo výške 20 eur.

Ďalším šetrením bolo zistené, že Erich F. bol už v minulosti za majetkový čin postihnutý v priestupkovom konaní. Obvinený sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia, kde čaká na rozhodnutie sudcu o jeho vzatí do vyšetrovacej väzby. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu