Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma v bratislavských Vajnoroch: Na štyridsiatnika strieľali, ženu škrtili

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na železničnej stanici v bratislavských Vajnoroch sa dnes dopoludnia strieľalo. Polícia informovala, že dvaja páchatelia na stanici napadli muža a ženu. Jeden z nich postrelil muža, druhý napadol ženu holými rukami. Obaja násilníci ušli a policajtom sa stratili v rekreačnej oblasti okolo vajnorských jazier.

Podľa doterajších zistení boli na mieste činu dvaja páchatelia, z ktorých mal jeden z dosiaľ nezistených príčin vystreliť zo zbrane na 40-ročného muža z okresu Šaľa a 33-ročnú ženu z okresu Šaľa mal druhý z páchateľov škrtiť. Poškodený muž utrpel strelné poranenie ľavého predlaktia a bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc, napadnutú ženu ošetrili záchranári na mieste.
      
Polícia uviedla, že páchatelia prišli na miesto činu na vozidle Mitsubishi Pajero s bratislavskou poznávacou značkou, z miesta činu mali ujsť pravdepodobne smerom k Vajnorským jazerám. Ďalšie okolnosti spáchania skutku a pohnútky konania páchateľov sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.
      
"Polícia v tejto súvislosti žiada prípadných svedkov, aby sa prihlásili na polícii a svojimi výpoveďami prispeli k objasneniu tohto činu. Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla Tatiana Kurucová, hovorkyňa bratislavského policajného riaditeľstva.
      
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu