Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Timea (14) vydierala učiteľku: Ak nezaplatíš, nahé fotky uvidí celá škola!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

GBELY - Krutá pomsta! Deviatačka Timea (14) zo základnej školy v Gbeloch sa nedávno zahrala na vydierača, keď od svojej pani učiteľky požadovala mastnú sumu za to, že nezverejní jej intímne fotografie, ktoré od nej podvodom vymámila. Informovala o tom Tv JOJ.

Celé to začalo poznámkou, ktorú žiačka dostala za to, že sa nabúrala do profilu dievčaťa z nižšieho ročníka a zmenila mu profilovú fotku za pornografický obrázok. Učiteľkino napomenutie sa Timey natoľko dotklo, že sa rozhodla pre krutú pomstu. Na sociálnej sieti si vytvorila falošný profil a s pedagogičkou si začala dopisovať.

Tá v domnienke, že si píše s internetovým priateľom, prezradila aj to, čo nemala. Pomyselnému ctiteľovi poslala svoje intímne fotografie na ktorých pózuje, akoby fotila akty. A práve na túto chvíľu čakala prefíkaná žiačka, ktorá ich zneužila učiteľku začala vydierať. Za to, že snímky jej nahého tela nerozpošle spolužiakom, od nej požadovala 800 eur.

Jej vydieračský pokus však stopla polícia, ktorá si v sprievode sociálnych pracovníkov prišla po dievča do školy. "Polícia tento prípad vyšetruje. Ide o trestný čin vydierania," povedal trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Učiteľka však takisto nie je bez viny. Podľa psychológov bola jej prílišná dôvera hlúpou chybou, za ktorú teraz pyká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu