Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexi missku vydierali intímnymi fotkami: Sledovali ju webkamerou!

Cassidy Wolf
Cassidy Wolf (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Miss Teen USA vraj niekto sledoval jej vlastnou webkamerou a vydieral ju nadobudnutým intímnymi fotografiami. Devätnásťročná Cassidy Wolfová to ohlásila na polícii, informoval server today.com.

Do počítača blondíny sa nabúral neznámy hacker, ktorý potom bez jej vedomia vytváral súkromné ​​fotografie krásky. Prípad vyšetruje FBI a podľa denníka Los Angeles Times už je na stope podozrivému. 

Serveru today.com Wolfová povedala, že pred štyrmi mesiacmi dostala e-mail, v ktorom jej neznámy človek oznamoval, že si s pomocou počítača tajne vytváral jej fotografie v jej izbe. Pohrozil, že ich zverejní, ak Wolfová nesplní jeho požiadavky. Čo presne žiadal, odmietla miss upresniť. 

"Ani kontrolka na kamere nesvietila, takže som o tom nemala tušenie," povedala Wolfová. Sledovanie sa pritom údajne odohrávalo ešte v čase, keď bola neznámou dievčinou. Kalifornské finále súťaže Miss Teen USA, teda o najkrajšie dievča Spojených štátov do 20 rokov, vyhrala až začiatkom augusta. 

Kráľovná krásy chce teraz svoju popularitu využiť na to, aby upozornila na príslušné riziká. Údajné zneužitie webovej kamery je pritom len jednou z mnohých možností, ako sa neoprávnené osoby môžu dostať k súkromným fotografiám. 

Často hackeri preniknú do elektronickej korešpondencie alebo na facebookové stránky, odkiaľ si sťahujú fotografie určené len najbližším priateľom. 

Vlani v decembri bol na desať rokov väzenia odsúdený muž, ktorý vykrádal e-mailove schránky amerických celebrít a kompromitujúce obrázky rozosielal cez internet. Jeho obeťami sa stali napríklad speváčka Christina Aguilera alebo herečky Scarlett Johansson a Mila Kunisová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu