Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Prepad banky skončil zlodejovým fiaskom, teraz má na krku políciu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Polícia pátra po mužovi, ktorý so zbraňou prepadol dnes popoludní banku na Rovniankovej ulici v bratislavskej Petržalke. Lúpežné prepadnutie sa napokon skončilo mužovým útekom z banky.

Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej sa skutok stal približne o 12.45. h. "Muž pod hrozbou použitia krátkej guľovej zbrane žiadal od zamestnankýň vydanie hotovosti, následne sa však dal na útek," informovala Kurucová. Dodala, že v čase prepadu sa v banke nenachádzal žiadny klient. "Zamestnankyne banky neutrpeli zranenia," dodala.

Polícia v tejto súvislosti prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľovi. "Vek muža je podľa odhadu 25 až 30 rokov, je asi 185 cm vysoký," informovala Kurucová. Dodala, že páchateľ mal oblečenú čiernu košeľu, rifle, na hlave šiltovku, tvár mal zahalenú šatkou a bol ozbrojený krátkou guľovou zbraňou.

Informácie, ktoré by viedli k odhaleniu páchateľa možno poskytnúť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu