Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Bratislavskú banku prepadol Erik (23): Lup žiadny, ale hrozí mu 12 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Podozrivým z dnešného prepadu banky na Kraskovej ulici v Bratislave je Erik (23) z Bratislavy. V tejto chvíli je už na polícii.

Muži zákona podozrivého vypátrali len pár hodín po oznámení dnešného lúpežného prepadnutia v pobočke vďaka dobre vykonanej operatívnej činnosti. Muža našli v jednom z petržalských bytov na Beňadickej ulici, kde ho obmedzili na osobnej slobode a následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III.

V týchto chvíľach sa vykonávajú všetky potrebné úkony smerujúce k objasneniu tohto činu. Podozrivý muž sa po preukázaní dôkaznej situácie zrejme nevyhne obvineniu z obzvlášť závažného zločinu lúpeže, za čo by mu potom hrozil trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie v súčasnosti nie je možné viac informácií k veci poskytnúť.

Do pobočky banky dnes vošiel ozbrojený páchateľ okolo 11.45 h. So zbraňou v ruke žiadal od pracovníka finančnú hotovosť. Pracovník pobočky však ďalšiemu protiprávnemu konaniu páchateľa zabránil a páchateľ ušiel na dosiaľ neznáme miesto. K zraneniu osôb v pobočke ani ku škode na majetku neprišlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu