Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Únos za bieleho dňa: Katku (4) z Hajnáčky odvliekli z domu len v papučkách!

Katku uniesli aj minulé leto
Katku uniesli aj minulé leto (Zdroj: polícia)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Môže byť až v Maďarsku! Z rodinného domu v obci Hajnáčka vo štvrtok skoro ráno neznámi muži uniesli len 4-ročnú Katalin Krisztinu Nagypál. Únoscovia využili chvíľu, keď bolo dievčatko v izbe len s bračekom. Vystrašenú Katku len v papučkách odvliekli do dodávky s maďarskými ŠPZ-tkami, ktorú mali pripravenú pred domom a odviezli ju na neznáme miesto. Polícia teraz po nich pátra.

Dvaja muži sa do rodinného domu, kde býva dievčatko s bratom, otcom a starou mamou, vkradli krátko pred 7:00. Katku vzali zo spálne, kde bola s bračekom Arpádom len v papučkách a odvliekli ju do bielej dodávky odstavenej pred domom. Auto nezistenej značky malo maďarské ŠPZ-tky, je preto možné, že dievčatko odviezli až za hranice.

Polícia už po Katke a jej únoscoch vyhlásila pátranie. "Nezvestná Katalin Krisztine Nagypál, je štátna občianka Maďarska, vysoká je 102 centimetrov, váži približne 18 kilogramov, má svetlo hnedé vlasy dlhé približne 30 centimetrov, hnedé oči, hovorí po maďarsky," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Jeden z únoscov má približné 30 rokov, je vysoký 180 centimetrov, zavalitejšej postavy, na hlave mal čiernu šiltovku a mal oblečenú zelenú bundu a modré rifle. Druhý môže mať asi 50 rokov, je štíhlej a nižšej postavy. Mal šedivé vlasy a oblečený mal čierny kabát a modré rifle.

Polícia žiada o pomoc pri pátraní aj verejnosť. "Prosíme občanov, ak majú akékoľvek informácie o nezvestnom dievčatku a o podozrivých mužoch, aby ich oznámili na ktoromkoľvek útvare PZ, alebo na č. 158," dodala Faltániová. Dievčatko bolo nezvestné aj v júli minulého roka, kedy ho mal do Budapešti uniesť druh jeho matky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu