Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Posmešný odkaz zlodeja majiteľovi: Fajne še kradlo, máš smolu, k***t!

Čo viac dodať... Zobraziť galériu (5)
Čo viac dodať... (Zdroj: polícia)

LEVOČA - Drzosť zlodejov nemá hraníc! V nedeľu sa o tom presvedčil majiteľ rodinného domu v obci Dravce - Bukovinka, u ktorého po záťahu dlhoprstých neostal kameň na kameni stáť. Okrem drahocenností, akými boli LCD televízor či CD prehrávač, sa ulakomili aj na mäso, poľovnícke trofeje a domácu pálenku. Čerešničkou na torte bol posmešný odkaz, ktorým zlodej popísal fasádu domu a zlodejskú akciu tak ukončil so všetkou parádou.

Trúfalosť a bezočivosť s akou zlodej obral majiteľa rodinného domu v lokalite Nižný majer takmer o všetko, je naozaj neslýchaná. Zlodejíček preskočil plot a namieril si to najprv do stoly, z ktorej vyzbieral všetky cennosti. "Zo stodoly ukradol prenosný CD prehrávač, vŕtačku, uhlovú brúsku a rôzne náradie," informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Následne vylomil dvere a vlámal sa do vnútra rodinného domu, odkiaľ zobral všetko, čo uniesol. "Odniesol si z neho LCD televízor so stojanom, 2 ks satelitných prijímačov s kartou, DVD prehrávač, holiaci strojček, 2 ks puškohľadov, 16 ks srnčích trofejí, ďalekohľad, koženú železničiarku tašku, 10 kg mäsa, elektrickú remosku na pečenie, motorovú aj elektrickú pílu, Hifi vežu, nabíjačku na autobatérie, ako aj ďalšie veci," dodala hovorkyňa. Nepohrdol ani domácou pálenkou, ktorej si do zásoby načapoval rovno 10 litrov.

Okrem spúšte, ktorá po ňom ostala vo vnútri, za sebou zanechal aj odkaz, ktorým "ozdobil" fasádu domu. Majiteľovi po jeho prečítaní takmer vypadli oči z jamiek. Na stene totiž stálo: "Fajne še kradlo!!! Máš smolu! K....!" Škoda, ktorú napáchal krádežou, sa tak navýšila o ďalších 3600 eur za zničenú fasádu.

Posmešný odkaz zlodeja majiteľovi:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

"Levočskí policajti začali včera /21.04.2013/ trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody, prečin krádeže a pre prečin poškodzovania cudzej veci," uviedla hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu