Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krvavý amok v tatranskom hoteli: Tínedžerka sa vyzliekla donaha a pobodala sa!

Krvavá dráma sa odohrávala v tejto reštaurácii
Krvavá dráma sa odohrávala v tejto reštaurácii (Zdroj: banana1015.com, hotelamalia.webex.sk)

VYSOKÉ TATRY - Pokus o samovraždu priamo pred očami hostí. Návštevníci jedného z tatranských hotelov v obci Nová Lesná ostali po pondelňajšom krvavom incidente v šoku. Úplne nahá tínedžerka (19) vybehla z izby a priamo pred ich očami sa začala bodať nožom. Dievčina z Bobrovca (okres Liptovský Mikuláš) sa bezhlavo rezala dovtedy, kým ju nespacifikoval jeden z hostí. Špekuluje sa, že za jej šialeným vyčíňaním mohol byť marihuanový joint, ktorý fajčila tesne pred incidentom. Informovala o tom Tv Markíza.

Úplne nahá tínedžerka s nožom v ruke. Takýto pohľad sa v pondelok krátko po 23:00 naskytol hosťom jedného z tatranských hotelov, ktorí práve relaxovali v tamojšej reštaurácii. Dievčina k nim vybehla zo svojej izby, začala do seba pichať kuchynským nožom a kričala, že sa zabije. Jej bezhlavé vyčíňanie zastavil až jeden z návštevníkov, ktorý ju spacifikoval a zachránil pred ďalšími zraneniami.

Pobodaná tínedžerka ostala ležať na zemi v kaluži krvi, odkiaľ ju záchranári previezli vo vážnom stave do nemocnice. "Po prvotnom ošetrení transportovali ženu nar. 1993 do nemocnice Poprad," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel. Doráňaná žena musela okamžite podstúpiť operačný zákrok a momentálne je v stabilizovanom stave.

V nemocnici skončil aj jej 23-ročný priateľ. "RZP transportovala muža nar. 1990 do tej istej nemocnice, bol pod toxickým účinkom omamných látok," dodal Chmel. Pod vplyvom drog bola zrejme aj dievčina, polícia totiž našla v ich izbe poriadnu zásobu. "Okrem rastlinnej sušiny policajti zaistili rôzne tabletky a prášky, ktoré boli zaslané na expertízu," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Dohnala ju k pokusu o samovraždu marihuana?

Nasvedčujú tomu aj výpovede návštevníkov, ktorí ju spolu s priateľom tesne pred incidentom videli fajčiť pred hotelom a počas útoku tiež kričala, že je "zhúlená". Ak skutočne šlo o marihuanovú cigaretu, tzv. joint, podľa odborníka to mohlo mať vplyv na jej šialené správanie. Marihuana totiž podľa neho môže ľudí dohnať k samovražedným sklonom. Väčšinou však ide o mladých ľudí, ktorí nie sú od drog závislí a len "experimentujú".

Čo skutočne stálo za šialeným amokom tínedžerky, je zatiaľ nejasné, v nemocnici totiž odmieta s kýmkoľvek komunikovať. Prvotný test ukázal, že v plastovom sáčku, ktorý polícia v hotelovej izbe zadržala, bolo THC. Vyšetrovateľ preto deň po incidente začal trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu