Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krvavý prepad na bratislavskom sídlisku: Právnička Ľubica (†35) zraneniam podľahla!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Pokus o vraždu? Na jednom z bratislavských sídlisk v Karlovej Vsi sa počas nedeľnej noci odohrávala krvavá dráma. Neznámi agresori tam obzvlášť brutálnym spôsobom dobodali 35-ročnú právničku Ľubicu K., ktorá dnes v nemocnici na bratislavských Kramároch vážnym zraneniam podľahla.

Surový útok na ženu sa udial v nedeľu krátko pred 23:00 na Zohorskej ulici v Karlovej Vsi. Neznámi páchatelia uštedrili Ľubici niekoľko rán nožom, ktoré smerovali najmä na krk a tvár. "Žena utrpela devastačné bodno-rezné zranenia v oblasti tváre a krku," povedal nám hovorca záchranárov. Najvážnejším bolo zranenie hlavy.

Na mieste zasahovalo niekoľko policajných áut a dve sanitky, pričom jedna z nich odviezla Ľubicu vo vážnom stave do nemocnice na bratislavských Kramároch, kde ju udržiavali v umelom spánku. Po 11 hodinách však vážnym zraneniam podľahla. Potvrdila to hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Petra Stano Maťašovská.

Útočníci z miesta ušli a polícia už po nich pátra. "Vyšetrovateľ PZ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného čin ublíženia na zdraví," uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár a dodal, že vinníkom hrozí až 10-ročné väzenie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu