Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zoofilný dôchodca (66) zo Spiša bude hniť v base: Za sex s fenkou dva roky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TV JOJ)

RICHNAVA - Už ho majú! Zvrhlý dôchodca (66) z Richnavy, ktorý pred niekoľkými týždňami na susedovom dvore sexuálne zneužil len ročnú fenku Lady, už má na krku obvinenie. Za obcovanie s domácim miláčikom, ktorému sa navyše prizeralo len 11-ročné dievčatko, mu teraz hrozia dva roky za mrežami.

Bol tak spitý, že si na nič nepamätá. Aspoň to tvrdí dôchodca z dedinky na Spiši, ktorý na dvore rodinného domu susedov stváral nechutné zverstvá. S týmto argumentom však u policajtov, ktorých naňho zavolala zhrozená majiteľka (39) ročnej fenky, neobstál a obvinili ho z týrania zvierat a porušovania domovej slobody.

Za zoofilný "úlet" s najväčšou pravdepodobnosťou skončí v base. "V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody až na dva roky," povedal pre Topky košický policajný hovorca Alexander Szabó. Za mrežami bude môcť porozmýšľať nad tým, či ešte niekedy siahne po poháriku, ktorý v ňom vyvoláva tak zvrhlé chúťky.

Ohavnosť sa odohrala v polovici marca (14.3. 2013) na dvore jedného z rodinných domov v Richnave. Dôchodca využil chvíľu, keď v dome susedov bolo len 11-ročné dievčatko, a prikradol sa na dvor, kde pobehovala ročná sučka Lady. Nevinné zviera vzal do rúk a začal s ním súložiť. Vystrašené dievčatko všetko sledovalo spoza okna našťastie zamknutého domu. Z hrozného zážitku sa bude spamätávať zrejme ešte dlho. Matka s ňou bude musieť pravidelne navštevovať psychológa.

Najohavnejšie na celom prípade, je že zvrhlý násilník zviera zrejme nezneužil prvýkrát. Na dvore susedov sa totiž objavoval relatívne často. Majiteľka má teraz strach, aby sa nabudúce obeťami jeho sexuálnych chúťok nestali aj jej dve dcéry. V obci má vraj dôchodca povesť bezproblémového človeka a obyvatelia sú jeho činom šokovaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu