Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Z nehody sa vykľul šialený útok: Mladík zrazil priateľku a vliekol ju na kapote!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: glennkenny.com)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Všetko bolo inak! Na najrizikovejšom priechode pre chodcov v Bánovciach nad Bebravou došlo v stredu k hrozivo vyzerajúcej zrážke auta s človekom. Na prvý pohľad sa zdalo, že ide o ďalšiu bežnú dopravnú nehodu. Nakoniec sa však ukázalo, že k zraneniam prišla mladá chodkyňa zrejme úplne iným spôsobom. Za všetkým je údajne jej priateľ, ktorý ju mal po hádke vyhodiť z auta a zraziť.

Rizikový priechod pre chodcov v Bánovciach nad Bebravou už poznačilo niekoľko nepekných zrážok áut s chodcami. Spočiatku preto všetko nasvedčovalo tomu, že ide len o ďalšiu z mnohých. Zrazená Katka z neďalekej obce však tvrdí, že všetko bolo inak. Naraziť do nej mal vlastný priateľ zrejme po predchádzajúcej hádke. "Tá žena povedala, že ju frajer vyhodil z auta a ešte ju nabral na kapotu," povedal jeden z okoloidúcich, ktorý doráňanú ženu našiel pri ceste.

Túto verziu naznačujú aj informácie, ktoré má k dispozícii polícia."Vodič narazil prednou časťou auta do chodkyne, ktorá stála pred autom," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Šialenec z miesta ušiel a zrazenú Katku nechal ležať na kraji cesty, kde ju našli okoloidúci a poskytli jej pomoc.

Záchranári zranenú Katku previezli do nemocnice, kde jej ošetrili zlomený členok a iné ľahké zranenia. Šialený útok priateľa našťastie prežila, na osudný deň však zrejme nikdy nezabudne. Pokiaľ polícia mladému šoférovi dokáže, že priateľku zrazil úmyselne, hrozí mu až 2-ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu