Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladíci (22) mali nelegálne zbrane, aj uväzneného myšiaka poľného

Dvaja 22-roční mladíci čelia obvineniam z nedovoleného ozbrojovania Zobraziť galériu (5)
Dvaja 22-roční mladíci čelia obvineniam z nedovoleného ozbrojovania (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/TREBIŠOV - Nielen nelegálne držané zbrane, ale aj v klietke uväzneného myšiaka poľného zadržali policajti pri domových prehliadkach v obci Veľké Ozorovce. V dvoch rodinných domoch zaistili dlhé guľové zbrane a strelivo rôzne druhu a kalibru.

Veci poputovali na expertízu, či s nimi nebol spáchaný trestný čin. Dvaja 22-roční mladíci čelia obvineniam z nedovoleného ozbrojovania, za čo im hrozí trest na tri až osem rokov. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, u jedného z dvojice policajti našli aj v klietke zatvoreného myšiaka poľného. Mladík si tak k jednému obvineniu vyslúžil aj ďalšie, a to z prečinu porušovania ochrany rastlín a živočíchov, kde je trestná sadzba až na dva roky.

Trebišovskí kriminalisti odzbrojili aj milovníka strelných zbraní z obce Veľké Trakany. Tridsaťsedemročný muž sa tiež svojej záľube venoval nezákonným spôsobom. Aj v tomto prípade zaistené zbrane a strelivo poputovalo na expertízu a muža obvinili z nedovoleného ozbrojovania. Stíhaný je na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu