Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Starenku (76) obrali o takmer 19 tisíc: Celoživotné úspory niesla dcére!

Ženu, podozrivú z tejto krádeže, zachytila priemyselná kamera Zobraziť galériu (7)
Ženu, podozrivú z tejto krádeže, zachytila priemyselná kamera (Zdroj: PZ)

PIEŠŤANY - Policajti vyšetrujú krádež kabelky, v ktorej mala poškodená staršia pani (76) celoživotné úspory. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, počas nákupu 2. februára si v piešťanskom nákupnom centre pani zavesila kabelku na nákupný vozík.

Pani v nej mala 18 900 eur uložených v obálke. Boli to jej celoživotné úspory a chcela ich venovať dcére na opravu okien. Okrem vysokej hotovosti mala v kabelke peňaženku, osobné doklady, mobilný telefón a kľúče od bytu.

Ženu, podozrivú z tejto krádeže, zachytila priemyselná kamera. Policajti žiadajú občanov, ktorí ženu na obrázku spoznali, aby kontaktovali políciu v Piešťanoch na čísle: 0961 14 3705. Vzhľadom na výšku spôsobenej škody za takýto skutok hrozí odňatie slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Krádež kabelky
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PZ)

"Polícia opätovne pripomína občanom, aby nezabúdali, že zlodejovi na krádež stačí niekoľko sekúnd. Počas nakupovania v žiadnom prípade netreba nechávať svoje veci bez dozoru. Zlodeji si často vyhliadnu práve starších ľudí, ktorí zvyknú byť menej obozretní. Odporúčame kabelky počas nákupov držať v ruke a nikdy ich neponechať voľne v košíku," varovala Kredatusová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu