Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nechutný prípad z Bratislavy: Peter si nahrával, ako sexuálne zneužíva syna (6)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Ohavný prípad zneužívania vlastného dieťaťa, s akým sa v našich končinách veľmi často nestretávame, nedávno otriaslo jedným z panelákov v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Peter S. (35) mal za dverami bytu vykonávať rôzne sexuálne praktiky s vlastným len 6-ročným synom. Na to, ako si Bratislavčan nahráva zvrhlosti s chlapčekom, sa malo dokonca prizerať aj ďalšie dieťa!

Nechutné! To je slovo, ktoré do bodky vystihuje zvrátené praktiky odohrávajúce sa za dverami jedného z bytov v Devínskej Novej Vsi.  Peter tam svoje zvrhlé chute ukájal na vlastnom synovi. „Obvinený od presne nezistenej doby až do dňa 26.01.2013 a dňa 09.02.2013 v jednom z bytov na Hlaváčikovej ulici sexuálne zneužíval svojho maloletého syna,“ povedal bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Na nechutnosti sa malo dokonca celý čas prizerať ďalšie dieťa. „Počas vyšetrovania  bola ďalej zistená skutočnosť, že  sexuálne zneužívanie maloletej osoby vykonával pred druhou maloletou osobou,“ dodal Peczár. Akoby to nestačilo, otec si svoje sexuálne zvrhlosti, ktoré praktizoval na synovi, nahrával na mobil, aby si ich mohol neskôr prezerať.

Tie ho nakoniec aj usvedčili zo sexuálneho zneužívania, za ktoré mu hrozí až 12-ročný trest. Vyšetrovateľ už spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu