Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Erik (23) mlátil bejzbalkou ako zmyslov zbavený: Vystúpte z auta, kričal na chlapov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MICHALOVCE – Trest ho neminie. Po vyše roku sa policajtom z Trhovišťa podarilo vypátrať výtržníka, ktorý ešte v decembri 2011 na parkovisku pred potravinami zaútočil na troch chlapov v Škode Fábia. Erik (23) z Michaloviec do auta mlátil bejzbalkou a na mužov kričal, aby vystúpili. Tí sa však rýchlo zamkli a na zúrivého mladíka zavolali políciu.

Erikovi sa z miesta činu 12. decembra 2011 podarilo ujsť, po vyše roku ho však policajti vypátrali a obvinili. „Policajti Obvodného oddelenia PZ Trhovište z prečinu výtržníctva obvinili 23-ročného Erika z Michaloviec,“ povedal košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Mladík k zaparkovanej Fábii pred potravinami v obci Trhovište pribehol s bejzbalkou a z celej sily najprv udrel do dverí vodiča, ktoré sa preliačili. Na troch vystrašených mužov, ktorí sedeli v aute pritom kričal, aby vystúpili. Tí však nereagovali a na zúrivého útočníka radšej zavolali políciu. To Erika ešte viac rozčúlilo a udrel znova. „Následne palicou udrel po zadnom okne, ktoré sa rozbilo,“ dodal hovorca.

Keď videl, že chlapi volajú pomoc, sadol do druhého auta a z miesta ušiel. Na aute vznikla škoda 160 eur. Za šialené vyčíňanie na parkovisku hrozí Erikovi až trojročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu