Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hanba mu: Mladík okradol študentov počas stužkovej!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DUNAJSKÁ STREDA - Polícia vypátrala páchateľa, ktorý je podozrivý z okradnutia študentov počas stužkovej slávnosti v Dunajskej Strede. Informovala TASR krajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

"Študenti gymnázia mali v piatok (14.12.) stužkovú v kultúrnom stredisku. Šatňu, v ktorej sa prezliekali na kultúrny program a v ktorej mali odložené osobné veci, vykradol neznámy páchateľ," priblížila Kredatusová s tým, že 12 študentom zo šatne zmizlo šesť mobilných telefónov, rôzne druhy oblečenia, topánky, bižutéria, finančná hotovosť, doklady a pod.

Páchateľ spôsobil škodu za 1430 eur. "Polícia 18-ročného muža z Dunajskej Stredy podozrivého zo spáchania tohto skutku zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia," konštatovala hovorkyňa. Dodala, že mladíkovi bol v predchádzajúcom období uložený podmienečný trest za majetkovú trestnú činnosť a v súčasnosti je na polícii stíhaný aj za ďalšie majetkové trestné činy.

"Prípad polícia realizuje v tzv. superrýchlom konaní. Ak súd obvineného uzná vinným, hrozí mu dvojročné väzenie," uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu