Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Muža zastavil až varovný výstrel: Potom nacúval do policajného auta

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Policajti zadržali muža, ktorý mal už štyri razy zakázané šoférovať. Na policajné výzvy najskôr odmietal s autom zastaviť, prehovoril ho až varovný výstrel. Potom zaradil spiatočku a narazil do policajného auta za ním. Policajti mu potom na aute prestrelili predné koleso a keď konečne vystúpil, nasadili mu putá.

Všetko sa odohralo v utorok (18. 12.) pred siedmou večer. Informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave František Peczár.

"Vodič predmetného vozidla nerešpektoval použité svetelné znamenia na zastavenie a začal policajtom unikať. Svojou rýchlou a bezohľadnou jazdou pritom ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky," povedal Peczár. Policajti ho chceli zastaviť na Bulharskej ulici v bratislavskej Trnávke. Keďže vodič policajné výzvy, aby zastavil aj naďalej ignoroval, nasledoval varovný výstrel. Vodič zastavil a ešte predtým ako stihol nacúvať do policajného auta, policajtom sa podarilo vystúpiť, aby ho mohli zadržať.

Potom, podľa Peczára, zistili, že ide o 30-ročného muža z Dunajskej Stredy, že sa nachádza v Schengenskom pátraní a že má zakázané šoférovať až do roku 2021. Najnovšie je podozrivý z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a z prečinu útoku na verejného činiteľa. Eskortovali ho na policajné oddelenie. "Okrem podozrivého muža sa vo vozidle nachádzali aj ďalšie dve osoby, ktoré sa v policajných evidenciách nenachádzali. Prípad je v súčasnosti v štádiu rozpracovania," uzavrel Peczár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu