Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Imidžový lupič si odniesol šperky za 15 tisíc: Baranica, slnečné okuliare a zbraň v ruke

Zlodej lúpil v tejto záložni na Trnavskom mýte
Zlodej lúpil v tejto záložni na Trnavskom mýte (Zdroj: zaloznabreva.eu)

BRATISLAVA – Na maskovaní si dal záležať. Dnes ráno došlo v podchode na Trnavskom mýte v Bratislave k lúpežnému prepadnutiu. Zlodej s baranicou a slnečnými okuliarmi na hlave vošiel do záložné a pod hrozbou streľby vymámil od pracovníčky šperky za 12 až 15 tisíc eur. Polícia po ňom pátra.

Do záložne v jednom z bratislavských podchodov dnes o 8:25 zavítal maskovaný a ozbrojený lupič. Pracovníčke sa vyhrážal streľbou a vymámil tak od nej šperky v nemalej hodnote. „Vyniesol z nej plátno formátu A4, ktoré obsahovalo zlaté šperky v hodnote približne 12 000,-€ až 15.000,-€,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

S bohatým lupom ušiel smerom na Vajnorskú ulicu a polícia teraz po ňom pátra. Pri lúpeži sa maskoval naozaj originálne. Hnedou baranicou, ktorú mal na hlave, v týchto mrazivých dňoch veľkú pozornosť nepútal, no so slnečnými okuliarmi na očiach až tak nenápadne nepôsobil. Okrem toho mal na sebe aj čiernu trojštvrťovú bundu s kožušinou a bledé modré rifle. Jeho zdanlivý vek je 25 rokov.

Vo vykradnutej záložni je momentálne polícia, ktorá dokumentuje miesto činu. „Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania,“ dodala Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu