Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálna vražda v Prešove: Tomáša (†29) zapichla družka 17-centimetrovým nožom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: combativesgroup.com)

PREŠOV – Hádka milencov skončila vraždou! V Prešove na sídlisku Šváby došlo v noci z piatka na sobotu ku krvavému útoku, ktorý skončil smrťou. Tomáša (†29) napadla vlastná družka (30) a po ostrej hádke ho bodla do ramena! Mladý Prešovčan na mieste vykrvácal.

Za včerajšiu smrť mladého Tomáša z Prešova môže jeho družka. Polícia ju zadržala a odviedla do policajnej cely. „Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zločin vraždy 30 ročnej žene z Prešova. Po vznesení obvinenia bol na ženu spracovaný podnet na jej vzatie do väzby,“ uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Tomáš spolu s družkou býval už druhý rok v jednom z panelákov na sídlisku Šváby. Podľa susedov bol ich vzťah búrlivý a často bolo z ich bytu počuť hlasný krik. Inak nebolo ani v piatkovú noc, keď jeden zo susedov začul ako družka vrieska na Tomáša, a rozhodol sa situáciu skontrolovať. Milencom zazvonil na dvere, a keď mu žena otvorila, oblial ho studený pot.

Na zemi uvidel nehybne ležal zakrvaveného Tomáša. Preľaknutý sused okamžite zavolal políciu a tá vrahyňu zadržala. K tragickému incidentu malo dôjsť po tom, ako sa milenci pohádali a žena na Tomáša vytiahla nôž. „Žena bodla svojho druha kuchynským nožom s čepeľou dlhou 17 cm do ľavého ramena v oblasti pleca,“ dodal hovorca.

Družka zraneného mladíka nechala na zemi vykrvácať. „Šokom z vykrvácania po bodno - reznom poranení veľkých ciev ľavej hornej končatiny muž zraneniam na mieste podľahol,“ uviedol Szabó. Polícia dokonca neskôr zistila, že žena bola riadne opitá, čo zrejme jej konanie nemálo ovplyvnilo. V dychu jej namerali až 2 promile.

Vrahyňa teraz sedí v policajnej cele a čaká na rozsudok. Ak jej bude dokázané, že svojho druha chladnokrvne zabila, hrozí jej až 20-ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu