Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šéf policajtov terčom útoku? V Bratislave mu mali už druhýkrát podpáliť auto!

Po požiari z auta ostal len vrak
Po požiari z auta ostal len vrak (Zdroj: greb noviny.sk)

BRATISLAVA – Dnes skoro ráno vypukol na Račianskej ulici v Bratislave požiar, ktorý založil neznámy podpaľač. Podľa informácií Tv JOJ si na mušku zobral údajne auto bratislavského šéfa policajtov, ktorý sa terčom podpaľačského útoku stal už druhýkrát.

Ford Focus začal horieť dnes skoro ráno po tom, čo ho neznámy záškodník polial horľavinou a zapálil. Plamene auto úplne zničili a rozšírili sa aj na vedľa zaparkovanú Toyotu Yaris. „Materiálna škoda, ktorá vznikla na vozidlách bola predbežne vyčíslená na takmer 4.000,-€,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Ako informovala Tv JOJ malo by ísť o auto šéfa Pohotovostnej motorizovanej jednotky v Bratislave. Tieto informácie však polícia nepotvrdila. „K osobe poškodeného nie je možné poskytnúť žiadne informácie,“ dodala Kurucová. Ak by však naozaj išlo o auto šéfa policajtov, bolo by to už druhýkrát čo počas funkcie vinou podpaľača prišiel o súkromné auto.

Polícia teraz po neznámom vinníkovi pátra. „Poverený príslušník PZ už začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci,“ povedala hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu