Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Šok a záhadné okolnosti: Stratenú Viktorku (†12) našli zavraždenú!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BOŤANY - Televízia Joj vo svojom večernom spravodajstve informovala o otrasnom prípade z Botian na východe Slovenska. Telo Viktórie, ktorá bola od štvrtka nezvestná, našla polícia vo vreci za domom rodinného príbuzného. Či mala vražda sexuálny motív, zatiaľ nie je jasné. Príčinou smrti však mohlo byť znásilnenie, uškrtenie či dobodanie.

Obyvatelia obce Boťany, nachádzajúcej sa Trebišovskom okrese, sú zhrození z príšernej udalosti, ktorá sa u nich odohrala. Násilnou smrťou tu vyhasol život malej Viktórie. "Nezvestná bola od štvrtku, jej rodina to však na polícii oznámila až v sobotu ráno. Polícia začala po dievčatku ihneď pátrať. Dievčatko však našli v sobotu večer mŕtve," informovala Tv Joj.

Košický policajný hovorca Alexander Szabo upresnil, že pátranie začalo o 12.50 a skončilo približne o 16.20 otrasným nálezom na záhrade.

Podľa televízie je miesto činu stále predmetom dokumentácie polície, ktorá "pracuje s rôznymi alternatívami, ale informácie neposkytuje. Na mieste sú kriminalisti, ktorí odoberajú vzorky a celé okolie domu fotografujú". V rukách už majú aj podozrivého z vraždy.

Máte bližšie informácie k prípadu? Pošlite nám ich na e-mailovú adresu tipy@topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu